.

.

Otvoreni neonski znak, zatamnjeni USB 16 x 9 LED znak za poslovanje, barovi, trgovine, kafić, hotel, prozor, zid (plava / ružičasta)

Otvoreni neonski znak, zatamnjeni USB 16 x 9 LED znak za poslovanje, barovi, trgovine, kafić, hotel, prozor, zid (plava / ružičasta)

KM 28.00
Iz robe

Pričavni zaslon : Naš otvoreni znak osigurava da se vaše poslovanje lako primijeće, čak i iz daljine, sa svojim svijetlim i živopisnim bojama. Zatamnjeni i jednostavan za upotrebu - s zatamnjenom možete podesiti svjetlinu našeg LED znaka. Svjetlo je USB napajanje, što je prikladno povezati se s bankom napajanja, računaru, utičnicu ili bilo kojim telefonskim punjačem. Sa unaprijed izbušenim rupama, pričvršćivanjem vijcima, kukama i lancima, možete ga brzo montirati ili objesiti na zid. Siguran i izdržljiv - ručno izrađen s premium fleksibilnim silikonskim cijevima i zadebljanim čistom kotačima, naši ukrasni neonski znakovi su sigurni, ekološki i uštede energije. Ne postoji buka, nema toplote i nema rizika od loma stakla. Savršen poklon - ovaj otvoreni znak svijetli i odličan je izbor za pozorište, pivo bar, pab, restoran, igra za rekreaciju i još mnogo toga, što ga čini savršenim za bilo koji posao, kafić, hotel ili trgovinu. "Besplatna kupovina - Ako iz bilo kojeg razloga niste 100% zadovoljni ili imate nikakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte i naš tim za korisnike pomoći će vam da se vratite ili zamijenite u roku od 24 sata. Predstavljamo naš otvoreni neonski znak - savršeno rješenje za dobivanje vašeg poslovanja u zauzetim komercijalnim postavkama. Sa svojom snažnom svjetlošću i zatamnjenom funkcijom možete prilagoditi rasvjetu prema vašim potrebama. Ovaj USB-potpisnik je jednostavan za postavljanje i može se koristiti na različitim lokacijama, uključujući barovi, trgovine i kafići. Dodajte dodir u svom poslu sa našim plavim / ružičastim zatamnjenim neonskim znakom. Žive boje su sigurni da će privući pažnju prolaznika i natjerati vašu trgovinu ili prikaz prozora. Sa svojim USB-om. Pokreće pogodnost i podesiva svjetlina, ovaj znak je obavezan za bilo koji posao koji se želi istaknuti. Naš prilov za pričvršćivanje za prigušivanje neona savršen je za skretanje pažnje na vaše poslovanje u prepunim podešavanjima kao što su hoteli i konferencijski centri. Svojom podesivom svjetlinom i jednostavnom korištenjem USB dizajna, ovaj znak je ne-pauča za sve koji žele privući više kupaca. Obesite ga na zidu ili u prozoru i gledajte kako se ljudi lete u vaše poslovanje, zahvaljujući svom privlačnom dizajnu. Dobrodošli da koristite naš otvoreni neonski znak! Ovaj LED otvoreni znak u veličini 16 "x 9" pogodan je za razne komercijalne postavke, kao što su barovi, trgovine, kafići, hoteli i još mnogo toga. Svojom snažnom svjetlinom, ovaj otvoreni znak može pomoći vašem poslovanju da se istakne u zaposlenim gradovima. Uz to, sadrži zatamnjenu funkciju koja vam omogućava podešavanje svjetline prema vašim potrebama. Ovaj otvoreni znak prikladno je uključen USB, a može se priključiti u računar ili adapter za napajanje. Štaviše, dolazi u dvije boje, plavom i ružičastom, dajući vam fleksibilnost za odabir na osnovu vaših potreba za brendom ili dekorima. Obesite ga na prozoru ili zidu da biste odmah skrenuli pažnju na vaš posao.

R

Ovako bi vam se moglo svidjeti