.

.

WC čekalica za toaletna četka i držač kupaonica WC držač četkica za wc, besplatna stočna wc četkica i držač za toalet, toalet za duboko čišćenje Četkice za čišćenje čišćenja Četkica za čišćenje i držač za čišćenje (colo)

WC čekalica za toaletna četka i držač kupaonica WC držač četkica za wc, besplatna stočna wc četkica i držač za toalet, toalet za duboko

KM 18.95
Iz robe

Toaletne četke. WC školjka i držač posude - Četka i držač posude savršeni su za čišćenje i održavanje kupaonice. Držač diskretno skriva četku kad se ne koristi. Idealno za kupatilo za goste, glavnu kupaonicu, poslovnu kupaonicu i još mnogo toga!. Fina čekinja imaju snažnu snagu dekontaminacije - lako čiste ivice, utore itd., Čišćenje WC-a štedi vrijeme i napor, teško je i ne oštećuje glazuru i jednostavna je za upotrebu. Proširena ručka jednostavna je za upotrebu - Modna kombinacija čišćenja, skladišna baza, četkica za ručicu i čišćenje, čišćenje čišćenja Andr-a. Viseći dizajn rupe za viseće skladište - sa visećim rupom na repu, dizajn skladištenja, čistim i higijenskim, ne uzimajući prostor i brzo se isušiva. Toaletne četkicergonomske ručke olakšavaju čišćenje i smanjenje vremena čišćenja. Dizajn duge ručke može spriječiti prljave ruke tokom čišćenja, čineći toalet čišćenje efikasnijim i jednostavnijim. Toaletna četka sa stabilnom držačem, dobra je za ventilaciju i održava baznu čišćenje. Držač za toaletne četke, WC školjka četka : PP, nehrđajući četkica : 153 Glaznica lista : 1 x WC školjka i Držač za Note : 1. Samo gore navedeni sadržaj paketa, drugi proizvodi nisu uključeni.2. Snimanje svjetla i različiti prikazi mogu uzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarnog stvar.3. Greška dozvoljene mjere je +/- 1-3cm.4. Ako naiđete na bilo kakvo pitanje i držač za toalet, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći što prije. Izdržljiva glava četkice za toalet dizajnirana je da bolje očistite sve uglove i pukotine sa wc-om savijajući glavu četkice različiti uglovi. Napravite čišćenje toaleta efikasnijim i jednostavnijim.

R

Ovako bi vam se moglo svidjeti