.

.

238pcs TRIM sredstvo za uklanjanje alata, autotrim set za uklanjanje vrata / radio / stereo / audio / crtica / prozor / uklanjanje alata za uklanjanje prozora Auto klip kliješta za uklanjanje alata za uklanjanje uređaja za skladištenje Crveno.

238pcs TRIM sredstvo za uklanjanje alata, autotrim set za uklanjanje vrata / radio / stereo / audio / crtica / prozor / uklanjanje

KM 3.00
Iz robe

[Komplet alata za uklanjanje auto ploče] : 1 vrijedan komplet za automobilski alat koji zadovoljava sve vaše potrebe za obrezivanjem. 238 kom. [120pcs nosač za nosač automobila i krovni alat KIT : 120pcs kopče za zadržavanje automobila sa 6 popularnih veličina izrađenih od visokokvalitetnog posebnog plastičnog materijala. Pogodno za obloge vrata, branik, hladnjak, blagiator Yoke, Fender, Splash Shield Reteiners Zamjena za Chrysler, Toyota, Ford, Nissan, Honda i još mnogo toga. Upotrijebite set alata za uklanjanje obloženog uređenja, možete slobodno zamjenu stare i slomljene ploče vrata i presvlake za presvlake bez oštećenja divnog automobila. [Jednostavna upotreba] : Ergonomski i lagani dizajn s jednostavnim ručnim funkcijama za većinu modifikacije unutrašnje / vanjske automobilske automobila, efikasnije i uštede na naporima. [Držite oranizirani] : Alati za uklanjanje automobila koji se uklanjaju sa zatvaračem za čuvanje patentne partice kako bi sve ostali dobro postavljeni i skladišni, nećete se brinuti da ih izgubite. [Multifunkcionalne] različite vrste alata za uklanjanje ploča, odlično za uklanjanje i ugradnja automobila, morskog, namještaja ili zrakoplova, uključujući ploče vrata, lajsne, obloge za prozore, kopče, pričvršćivanje, amblem, ploče, radije itd. [Komplet alata za uklanjanje auto ploče] : 1 vrijedan komplet za automobilski alat koji zadovoljava sve vaše potrebe za obrezivanjem. 238 kom. [120pcs nosač za nosač automobila i krovni alat KIT : 120pcs kopče za zadržavanje automobila sa 6 popularnih veličina izrađenih od visokokvalitetnog posebnog plastičnog materijala. Pogodno za obloge vrata, branik, hladnjak, blagiator Yoke, Fender, Splash Shield Reteiners Zamjena za Chrysler, Toyota, Ford, Nissan, Honda i još mnogo toga. Upotrijebite set alata za uklanjanje obloženog uređenja, možete slobodno zamjenu stare i slomljene ploče vrata i presvlake za presvlake bez oštećenja divnog automobila. [Jednostavna upotreba] : Ergonomski i lagani dizajn s jednostavnim ručnim funkcijama za većinu modifikacije unutrašnje / vanjske automobilske automobila, efikasnije i uštede na naporima. [Držite oranizirani] : Alati za uklanjanje automobila koji se uklanjaju sa zatvaračem za čuvanje patentne partice kako bi sve ostali dobro postavljeni i skladišni, nećete se brinuti da ih izgubite. [Multifunkcionalne] različite vrste alata za uklanjanje ploča, odlično za uklanjanje i ugradnja automobila, morskog, namještaja ili zrakoplova, uključujući ploče vrata, lajsne, obloge za prozore, kopče, pričvršćivanje, amblem, ploče, radije itd. Komplet alata za uklanjanje kroja.

R

Ovako bi vam se moglo svidjeti