.

.

HOMEXUP Električni odvijač, 3.6 V Akumulatorski odvijač punjiv sa 45kom vijčanog drajvera, prednje LED svjetlo, produžetak Rob, Micro USB, torbica za nošenje, jednostavan za male kućne projekte (siva)

HOMEXUP Električni odvijač, 3.6 V Akumulatorski odvijač punjiv sa 45kom vijčanog drajvera, prednje LED svjetlo, produžetak Rob, Micro

KM 1.33
Iz robe

✅【Lagana i jednoručna operacija】akumulatorski Električni odvijač HOMEXUP ima kompaktno tijelo i težak je samo 269 g, što ga čini lakim za držanje jednom rukom za brzi rad. ✅【90° -180° transformacija i produžna šipka】podesiva ručka može se postaviti na ugao od 90° ili 180 ° za idealan položaj za hvatanje. Fleksibilna produžna šipka može vam pomoći da radite na uskim mjestima. ✅【LED svjetlo & USB Punjivo】LED svjetlo je dizajnirano na prednjem dijelu glave da posvijetli tamna mjesta za lociranje vrha zavrtnja. Pogodno USB punjenje olakšava punjenje uređaja bilo gdje. ✅【Snažni obrtni moment od 3 N/m i brzina od 250 o/min】odvijač obrtnog momenta pruža snažan maksimalni obrtni moment od 3,5 N / m i veliku brzinu od 250 o / min za širok spektar bušenja i brzog pričvršćivanja. ✅【Sadržaj paketa】set odvijača sadrži odvijač *1, 50mm bita 4, 25mm bita 28, utičnice *8, držač bita *1, crijevo *1, bitovi *2, USB kabl za punjenje *1, uputstvo za upotrebu *1, torbica za nošenje *1. ✅【Lagana i jednoručna operacija】akumulatorski Električni odvijač HOMEXUP ima kompaktno tijelo i težak je samo 269 g, što ga čini lakim za držanje jednom rukom za brzi rad. ✅【90° -180° transformacija i produžna šipka】podesiva ručka može se postaviti na ugao od 90° ili 180 ° za idealan položaj za hvatanje. Fleksibilna produžna šipka može vam pomoći da radite na uskim mjestima. ✅【LED svjetlo & USB Punjivo】LED svjetlo je dizajnirano na prednjem dijelu glave da posvijetli tamna mjesta za lociranje vrha zavrtnja. Pogodno USB punjenje olakšava punjenje uređaja bilo gdje. ✅【Snažni obrtni moment od 3 N/m i brzina od 250 o/min】odvijač obrtnog momenta pruža snažan maksimalni obrtni moment od 3,5 N / m i veliku brzinu od 250 o / min za širok spektar bušenja i brzog pričvršćivanja. ✅【Sadržaj paketa】set odvijača sadrži odvijač *1, 50mm bita 4, 25mm bita 28, utičnice *8, držač bita *1, crijevo *1, bitovi *2, USB kabl za punjenje *1, uputstvo za upotrebu *1, torbica za nošenje *1.

R

Ovako bi vam se moglo svidjeti