.

.

MISS SPA Gel za čišćenje Flash maska za lice za žene, Vitamin C, sredstvo za uklanjanje šminke, alfa hidroksi kiselina, antioksidans, uklonite nečistoće & prljavština, piling & posvijetliti kožu, dermatolog Testirano,2 Oz.

MISS SPA Gel za čišćenje Flash maska za lice za žene, Vitamin C, sredstvo za uklanjanje šminke, alfa hidroksi kiselina, antioksidans,

KM 3.00
Iz robe

Blic maska za čišćenje ulja : Maska od gela do ulja pomaže u uklanjanju nečistoća, prljavštine i šminke sa vaše kože bez isušivanja. Prirodni antioksidativni sastojci : ulje slatkog geranijuma pomaže u zaštiti i jačanju vlažne barijere kože, osiguravajući cjelodnevnu hidrataciju vaše kože. Borba protiv dosadne kože : vitamin C i alfa hidroksi kiselina se kombinuju kako bi pomogli u borbi protiv dosadne kože pilingom i posvjetljivanjem vašeg tena. Jednostavna primena : jednostavno masirajte na suvo lice i vrat dok gel ne postane ulje. Odmah isperite ili ostavite da djeluje 2 minute i isperite za najbolje rezultate. Testirano dermatologom : Miss Spa proizvodi su bez okrutnosti i bez parabena, sulfata, ftalata i vještačkih mirisa. Očistite kožu u trenu sa jasno ljubomornom maskom za lice! Napravljena od slatkog ulja geranijuma, ova maska od gela za ulje pomaže u uklanjanju nečistoća, prljavštine i šminke sa vaše kože bez isušivanja. Prirodni antioksidans, slatko ulje geranijuma takođe deluje na zaštitu i jačanje vlage kože, pomažući u zaključavanju hidratacije i vlage. Vitamin C i alfa hidroksi kiselina se kombinuju da pomognu u borbi protiv dosadne kože pilingom i posvjetljivanjem. Jednostavno umasirajte lice i vrat dok gel ne postane ulje, a zatim ostavite da djeluje oko 2 minute dok djeluje svojom magijom. Nemam vremena? Nanesite i ustanite za brzo čišćenje u pokretu! Miss Spa je na misiji da donese najbolju njegu kože pravo na svoj prag. Radeći sa timom svetskih stručnjaka za kozmetiku, Miss Spa je u mogućnosti da pruži vrhunske inovacije, sastojke globalnog izvora i napredne prednosti koje vam omogućavaju da postignete profesionalne rezultate tretmana kože kod kuće.

R

Ovako bi vam se moglo svidjeti