.

.

Tahoe lokalne Lone mrkog medvjeda platnu baciti jastuk za kauč ili kauč kod kuće & ured iz ulja slika umjetnika Kari Lehr 18 x 18.

Tahoe lokalne Lone mrkog medvjeda platnu baciti jastuk za kauč ili kauč kod kuće & ured iz ulja slika umjetnika Kari Lehr 18 x 18.

KM 20.98
Iz robe

Diplomirala na Albertinom koledžu za umjetnost i dizajn u Alberti, Kanada, Kari Lehr fokusirala se na ilustraciju skoro 20 godina dok je živjela u Calgaryju i odgajala svoje troje djece. Nakon preseljenja na prelaz Crowsnest u Južnoj Alberti, Kari se postepeno udaljavao od ilustracije u slikarstvo. Njen rad istražuje teme vezane za ženstvenost i našu povezanost sa prirodnim svijetom i jedni s drugima. "Oduvijek su me fascinirali medvjedi; ispunjavaju me znatiželjnim osjećajem čuđenja i oduševljenja pomiješanim sa strahom; osećam povezanost sa medvedima i pokušavam da na svojim slikama izrazim svoje duboko poštovanje i divljenje prema njima, i svim divljim stvorenjima. Volim da ih slikam kao portrete sa gotovo ljudskim kvalitetom i vezom sa gledaocem" prepoznatljiva i neobična platnena sofa ili jastuk za bacanje kauča ukrašena je originalnim umjetničkim djelom koje je stvorio nagrađivani umjetnik. Svaki umjetnik ima jedinstven stil i viziju koja izrazito bilježi ličnost i život okruženja i lokacije. Svi jastuci za bacanje profesionalno su štampani i sastavljeni u SAD-u na visokokvalitetnom sintetičkom platnu. Tkanina obojena zlatnim mastilom GREENGUARD sa certifikatom ul koja proizvodi jarke boje istinite umjetnikovoj viziji i originalnoj kreaciji, dok ima nizak VOC (isparljiva organska jedinjenja), sprečava ispuštanje gasova i čini jastuk bez mirisa iz kutije. Ovaj jastuk za bacanje savršen je dizajnerski naglasak vaše kuhinje, spavaće sobe, porodične sobe, ureda ili čak uređenja spavaonice. Otkrijte ekskluzivne, američke i dizajniran zid umjetnost lijepe i popularne destinacije, pop kulture, fotografija, apstraktne teme i još mnogo toga iz Northwest Art Mall.

R

Ovako bi vam se moglo svidjeti