.

.

Wagdod Fancy Funny Personalizirani i jedinstveni IMD proces TPU Soft Airpods futrola za treću generaciju, sa poklopcem treće generacije tastera za remen (2021 izdanje)

Wagdod Fancy Funny Personalizirani i jedinstveni IMD proces TPU Soft Airpods futrola za treću generaciju, sa poklopcem treće generacije

KM 1.67
Iz robe

Modni dizajn : i jedinstveni dizajn stila prekida tradicionalni dosadni paket za ključeve uključuju Fancy Funny taster 1pcs taster 1pcs taster za tasteri koji, 1pcs Airpods 3. futrola. Premium materijal : Slučaj 3. generacije Air Pods izrađen od IMD procesa TPU meka,. Keychain od legure da je lagana težina za jednostavno nošenje, tipku od visokokvalitetne tkanine. Moderan jedinstveni. Prilagođeni airpod futrola : koji je otporan na udarce i otporan na otpad, štiti vaše avionske avione pro iz nepotrebnih udaraca, izuzetno je ružan port za punjenje rezerviran je na dnu kućišta. Imajte taster za mobitel sa ključem, možete ga povezati sa mobitelom, torbima, ruksacima, pantalone, ne morate brinuti o gubitku, ali i ukrašenog futrola za proizvodnju mobitela i Airpods 3. Najzanimljivija usluga Ako imate bilo kakvih pitanja ili niste zadovoljni našim proizvodima, možete nam obavijestiti i mi ćemo vam odmah pomoći. Modni dizajn : i jedinstveni dizajn stila prekida tradicionalni dosadni paket za ključeve uključuju Fancy Funny taster 1pcs taster 1pcs taster za tasteri koji, 1pcs Airpods 3. futrola. Premium materijal : Slučaj 3. generacije Air Pods izrađen od IMD procesa TPU meka,. Keychain od legure da je lagana težina za jednostavno nošenje, tipku od visokokvalitetne tkanine. Moderan jedinstveni. Prilagođeni airpod futrola : koji je otporan na udarce i otporan na otpad, štiti vaše avionske avione pro iz nepotrebnih udaraca, izuzetno je ružan port za punjenje rezerviran je na dnu kućišta. Imajte taster za mobitel sa ključem, možete ga povezati sa mobitelom, torbima, ruksacima, pantalone, ne morate brinuti o gubitku, ali i ukrašenog futrola za proizvodnju mobitela i Airpods 3. Najzanimljivija usluga Ako imate bilo kakvih pitanja ili niste zadovoljni našim proizvodima, možete nam obavijestiti i mi ćemo vam odmah pomoći. VAŽNA NAPOMENA : 1. Slučaj 3. generacije Air Pods omogućava samo Airpods Futrola treće generacije (izdanje 2021), ne za 1 / 2. i Airpods Pro gen. 2. Boje i stiles May variraju ovisno o proizvodnoj seriji, molim vas oprostite mi, ako postoje aredifferencije, neće biti dodatnih uputa za napredovanje. 3. Ako niste zadovoljni, prije nego što napustite, kontaktirajte nas. Pomoći ćemo nevolju s pucanjem sa 100% napora i iskrenosti da vas bude zadovoljni. Ako volite naše proizvode i uslugu, ostavite iskren pregled da nas podržite, hvala puno ,.

R

Ovako bi vam se moglo svidjeti