.

.

Jessi ArtizanaCrafts Pravokutnik kože Otoman Otoman, neumjeren Otoman od poufa, kožna poufa, koža Osmanska stola za kavu, marokanski pouf, Boho otoman.

Jessi ArtizanaCrafts Pravokutnik kože Otoman Otoman, neumjeren Otoman od poufa, kožna poufa, koža Osmanska stola za kavu, marokanski

KM 1.67
Iz robe

Proces : Ovaj Oof Otoman je 100% ručno rađen prirodne marokanske kože i ručne ruke koji su šivali naši profesionalni zakorači sa dugogodišnjim iskustvom, dajući marokanskom skladištenju tradicionalnog marokanskog dodira. Koža koja se koristi u otoma je kozja koža koja je isprana i prirodno obojena bez upotrebe hemikalija. Opsežne mogućnosti : Otoman Boho može se koristiti kao dodatno sjedenje, stolić za kavu, lijen salon i kućni dekor, kao i mjesto za stavljanje nogu dok gledate TV. Možda postoji kožni miris u ovoj kožnoj kožnosti u određenim rijetkim okolnostima, ali to je normalno i odlazit će nakon dva dana. Ovaj cisivac je zbog prirodne kože koju koristimo. Pucking Pouf : Ova koža Osman izlazi neučuvljena, omogućujući vam da ga ispunite raznim materijalima poput pamuka, polistera, ćebad i neželjene odjeće. Ovaj pouf ne sadrži hemikalije i napravi se u potpunosti od prirodne kože. Zadovoljstvo zagarantovano u potpunosti : Za bilo koji uzrok koji naši klijenti čini razočarani ili nezadovoljni, ovaj kožni otomanski stol za kavu u potpunosti će se vratiti u potpunosti. Pored toga, cijenimo povratne informacije potrošača kako bismo poboljšali i razvili naše ručno izrađene predmete.

R

Ovako bi vam se moglo svidjeti