.

.

Ammaker sklopivi zidni kaput, ljepilo sklopive kuke 8 kom, aluminijska legura snimka s jednim ručnikom, viseći jakne Slušalice rube hat (srebro)

Ammaker sklopivi zidni kaput, ljepilo sklopive kuke 8 kom, aluminijska legura snimka s jednim ručnikom, viseći jakne Slušalice rube

KM 3.00
Iz robe

? Visokokvalitetni sklopivi kaputi - ovi kuke za kaput izrađene su od aluminijske legure koja je dovoljno čvrsta da izdrži teške predmete, a ne lako se probijaju i mogu se otkoviti hrđem i erozijom, može lako držati do 30 funti u težini. ? Spremite zidnu kuku za dizajn prostora - ovi kukice kaputa mogu se saviti. Kada ga koristite, otvorite ga. Kad ga ne koristite, preklopite ga, što savršeno sprema prostor u sobi i mečeve s raznim vrstama kućnih stilova, izgleda elegantno i sjajno. ? Višestruki kukiča za kaput - Ova zidna kuka idealna je za viseći ručnik, kaput, šešir, kaiš, ključni šal, torba, pogodno za kuhinju i sobu za pranje i spavanje ili spavaću sobu. Humanizirani zaobljeni ugaoni dizajn za zaštitu ruku od grebanja. ? Jednostavan za instalaciju - dolazi sa vijkom, prikladan za različit zid poput blata, mramora i papirnog zida. Samo bušite 2 rupa na zidu, a zatim umetnite sidro i čvrsto se privijte. Vijci možete koristiti za postavljanje kuka za kaput direktno u ormare ili vrata. ? Kvaliteta i usluga zagarantovana - Kupite sa pouzdanjem, imamo veliku veru i pouzdanje za kukir materijale i kvalitet, ako imate bilo kakvih pitanja, molimo da se direktno pošaljemo, mi ćemo se direktno pozabaviti. ? Visokokvalitetni sklopivi kaputi - ovi kuke za kaput izrađene su od aluminijske legure koja je dovoljno čvrsta da izdrži teške predmete, a ne lako se probijaju i mogu se otkoviti hrđem i erozijom, može lako držati do 30 funti u težini. ? Spremite zidnu kuku za dizajn prostora - ovi kukice kaputa mogu se saviti. Kada ga koristite, otvorite ga. Kad ga ne koristite, preklopite ga, što savršeno sprema prostor u sobi i mečeve s raznim vrstama kućnih stilova, izgleda elegantno i sjajno. ? Višestruki kukiča za kaput - Ova zidna kuka idealna je za viseći ručnik, kaput, šešir, kaiš, ključni šal, torba, pogodno za kuhinju i sobu za pranje i spavanje ili spavaću sobu. Humanizirani zaobljeni ugaoni dizajn za zaštitu ruku od grebanja. ? Jednostavan za instalaciju - dolazi sa vijkom, prikladan za različit zid poput blata, mramora i papirnog zida. Samo bušite 2 rupa na zidu, a zatim umetnite sidro i čvrsto se privijte. Vijci možete koristiti za postavljanje kuka za kaput direktno u ormare ili vrata. ? Kvaliteta i usluga zagarantovana - Kupite sa pouzdanjem, imamo veliku veru i pouzdanje za kukir materijale i kvalitet, ako imate bilo kakvih pitanja, molimo da se direktno pošaljemo, mi ćemo se direktno pozabaviti. 1. Zadržite jednu kuku prema odgovarajućem zidnom mjestu koje želite instalirati i koristiti olovku za označavanje rupe za vijak na zidu. 2.Električna bušilica za bušenje odgovarajuće rupe u usporedbi s plastičnom cijevi. 3. Ozvonite čekić za ulazak u plastičnu cijev unutra. 4. Kuka za kuku je poravnava sa zidnom rupom i popraviti vijak električnom bušilicom. 8pcs Zidni kaput. 16pcs vijci. 16pcs plastični vijci cijev.

R

Ovako bi vam se moglo svidjeti