.

.

Seteeey punjena boba plišani čudakljivi čaj plišani igrački jastuk simpatični mliječni čaj pljushie obožava igračka za punjene hrane.

Seteeey punjena boba plišani čudakljivi čaj plišani igrački jastuk simpatični mliječni čaj pljushie obožava igračka za punjene hrane.

KM 32.88
Iz robe

Divan dizajn jastuka u obliku čaše, koristeći visokokvalitetnu tkaninu i napunjeni meki PP pamučni sastav, dobar dodir, dobra elastičnost. Može se koristiti kao igračka, jastuk, jastuk i zagrljaj. Savršeni pokloni za Božić, Valentinovo, rođendan, Uskrs ili bilo koji drugi odmor za vaše voljene osobe, poput djece, sinova, kćeri, unučadi, djece, dječaci, djevojke, odrasle osobe itd. Plišane igračke, već ne samo dječje igračke, već Takođe njihove srodne duše i vrlo jedinstvena vrsta kućnog ukrasa. Idealna veličina za sve uzraste, može se koristiti u različitim situacijama kao što su spavaća soba, dnevni boravak, ured, automobil itd. Kada ga zagrlite, sve loše raspoloženje i radno raspoloženje bit će objavljeni. Pliša igračke su vakuum, pa je ravan, molim vas učinite nešto nakon raspakiranja, neka se pamuk u potpunosti oporavi za 1-2 vremenu, stavite na sušenje ili ispod sušilice, molim vas, razumijevanje. Mliječni čaj plišani jastuci Igračke za igranje Svaki proizvod je individualno da se osigura da na performanse ispunjava vaša očekivanja, ako niste 100% zadovoljni našim proizvodima i priznanjem, e-poštujte nam, e-poštu, našim korisničkim servisnim tim će odgovoriti na vaš zahtjev u roku od 24 sata , svesrdno za vašu uslugu. Divan dizajn jastuka u obliku čaše, koristeći visokokvalitetnu tkaninu i napunjeni meki PP pamučni sastav, dobar dodir, dobra elastičnost. Može se koristiti kao igračka, jastuk, jastuk i zagrljaj. Savršeni pokloni za Božić, Valentinovo, rođendan, Uskrs ili bilo koji drugi odmor za vaše voljene osobe, poput djece, sinova, kćeri, unučadi, djece, dječaci, djevojke, odrasle osobe itd. Plišane igračke, već ne samo dječje igračke, već Takođe njihove srodne duše i vrlo jedinstvena vrsta kućnog ukrasa. Idealna veličina za sve uzraste, može se koristiti u različitim situacijama kao što su spavaća soba, dnevni boravak, ured, automobil itd. Kada ga zagrlite, sve loše raspoloženje i radno raspoloženje bit će objavljeni. Pliša igračke su vakuum, pa je ravan, molim vas učinite nešto nakon raspakiranja, neka se pamuk u potpunosti oporavi za 1-2 vremenu, stavite na sušenje ili ispod sušilice, molim vas, razumijevanje. Mliječni čaj plišani jastuci Igračke za igranje Svaki proizvod je individualno da se osigura da na performanse ispunjava vaša očekivanja, ako niste 100% zadovoljni našim proizvodima i priznanjem, e-poštujte nam, e-poštu, našim korisničkim servisnim tim će odgovoriti na vaš zahtjev u roku od 24 sata , svesrdno za vašu uslugu. Želite li imati jastuk za čaj? Živa slika dizajna boba mliječnog čaja stimulira dječju maštu i kreativnost. Chubby i simpatični dizajn oblika vrlo je pogodan za zagrljaje i prstenje. Mekan i udoban PP pamuk sa visokom elastičnošću. Ovaj jastuk za čaj od mlijeka Boba bit će vaš najvjerniji pratilac!.

R

Ovako bi vam se moglo svidjeti